Категорија производа

КРЕАТОР (КИНА) ТЕХНИЧКИ ЦО., ЛТД.


Оверсеа продаје Депт.


Контакт : Мс.Yико Леи.


Тел : + 86-755-26710992


Факс : + 86-755-26710105


Мобилни телефон: + 8613798299145 (24Хоурс)


Е-маил адреса:Sales@China-Creator.com


Оффице Адд.:6 / Ф, блок Ц3,Нанљан иПарк,Но.1001 Xуеyуан Роад, Нанљан дистрикта, Схензхен, Гуангдонг провинција, Кина 518072


Фабрика у ДВТ: 5/Ф, 8 зграда Зхонгyунтаи технолошког парка, Тангтоу 1 пута, Тангтоу заједнице, Схиyан улица, округ Баоан, Схензхен, Кина

Дом > Изложба > Садржај

РФИД читач: висока сигурност је најважнија

Безбедност РФИД ознаке само повисе безбедност РФИД читач за читање то. Другим речима, напредни РФИД ознаке само на читач картица 64-битно шифрирање алгоритам ознака или када је домаћин подржава 64-битно шифрирање алгоритам да будем користан.
Као тренутно РФИД ознакама, већина РФИД читач картица на тржишту подржава само минимални ниво безбедности, а са старијим шифровање алгоритмима и Дужина кључа је прекратак, што их чини веома лако ломе. Веће безбедности нови читач картица подржава напредно шифровање алгоритми, и такође подржава алгоритам је једноставан. Они су такође омогућавају заштићен лозинком и дозволи више шифрирања на је РФИД ознака опционално шифрирање алгоритам који се користи у тој области.
Као што каже пословица, промена је константа. Сигурност и РФИД апликације као. Алгоритми шифровања су стално ажурира и побољшала, кључни расте дуго и јак. Зато што је РФИД је развоју технологија, а скуп опција РФИД ознаке се очекује да ће наставити да се развија током времена упознати промене захтева ланац снабдевања.
Када избор РФИД ознаке и РФИД читачи треба да запамтите да неки читач можете само да извршите надоградњу ако ручно промените хардвер у уређај. Замислите , ако желите да пошаљете особљу за одржавање на сваком улазу за рушење зграде и ажурирати сваки читач, у ланцу набавке од произвођача да потрошач сваки корак, уклањање и ажурирање хиљаде читалаца, то би било врло непријатни. Флексибилност је кључна карактеристика РФИД система. Нови РФИД читач једноставно можете да отпремите нову надоградњу фирмвера за све уређаје у мрежи путем мреже.
Ове РФИД читач подржава Интернет надоградња фирмвера је такође омогућава више читалаца је надоградња мреже једне удаљене локације.