Категорија производа

КРЕАТОР (КИНА) ТЕХНИЧКИ ЦО., ЛТД.


Оверсеа продаје Депт.


Контакт : Мс.Yико Леи.


Тел : + 86-755-26710992


Факс : + 86-755-26710105


Мобилни телефон: + 8613798299145 (24Хоурс)


Е-маил адреса:Sales@China-Creator.com


Оффице Адд.:6 / Ф, блок Ц3,Нанљан иПарк,Но.1001 Xуеyуан Роад, Нанљан дистрикта, Схензхен, Гуангдонг провинција, Кина 518072


Фабрика у ДВТ: 5/Ф, 8 зграда Зхонгyунтаи технолошког парка, Тангтоу 1 пута, Тангтоу заједнице, Схиyан улица, округ Баоан, Схензхен, Кина

Дом > Новости > Садржај

РФИД читач картица: Спорт хитне случајеве

Када постоје велике догађаје када догађаји ће бити на стадиону. Али људи су се окупили, у случају опасности како да се носим с тим? Смо можете користити читач РФИД технологије, стадиони за ефикасно управљање ванредном програм.
Стадион сет који садржи опрему РФИД ознаке РФИД, поље особља и ручне РФИД уређаји, када постоји хитно, менаџери комуникацију са на стадиону у подземље контролни центар користећи бежични систем, извештај о природи и локација догађаја.
Када се догађај деси, разводник притисните дугме повезан са догађајем. Активни РФИД ознаке са опремом, затим шаље свој јединствени ИД закон, као и захтев да бисте изабрали тип услуге 13 приступних тачака на је недавно. Софтвер идентификационе етикете, пренијети податке на софтверски систем, а онда ће означавање ИД број одговарају локацији и природи позива са приступну тачку, ова информација се приказује на велики компјутерски екран командни центар.
РФИД софтвер такође могу да пруже менаџерима стадион са анализа пословања, тако да они могу проценити како да реагују и отклањање догађаје. Могу бити и испред екрану рачунара у реалном времену југоисточној ако особље су стигли на тој локацији.