Категорија производа

КРЕАТОР (КИНА) ТЕХНИЧКИ ЦО., ЛТД.


Оверсеа продаје Депт.


Контакт : Мс.Yико Леи.


Тел : + 86-755-26710992


Факс : + 86-755-26710105


Мобилни телефон: + 8613798299145 (24Хоурс)


Е-маил адреса:Sales@China-Creator.com


Оффице Адд.:6 / Ф, блок Ц3,Нанљан иПарк,Но.1001 Xуеyуан Роад, Нанљан дистрикта, Схензхен, Гуангдонг провинција, Кина 518072


Фабрика у ДВТ: 5/Ф, 8 зграда Зхонгyунтаи технолошког парка, Тангтоу 1 пута, Тангтоу заједнице, Схиyан улица, округ Баоан, Схензхен, Кина

Дом > Новости > Садржај

РФИД читача: Систем за идентификацију аеродром користећи

Опсежне примјену РФИД читачи у твом животу, направи праву препознаје значај РФИД технологије у животу. РФИД технологије у комбинацији са аеродрома систем за идентификацију, како би нежељене ефекте?
Ауто -одобрење инспекцију систем је комбинација идентификацију радио фреквенција и биометријске ставка и излаз од два науке и технологије постројења одобрење путника. Путници у тренутку царињења, систем да зароби посетиоце биометријских информација, као слику лица, а у исто време ускладиштене у читање путника Окрњио пасоше од дигиталне слике лица носиоца.
Ауто -одобрење инспекцију система и имиграционе власти претходно архивиране фотографије носиоца од десне, да потврди царињења путника и окрњене пасош холдер је овај исти, а драстично скратити времена потребног за имиграцију пропусницу.
Раније у ваздух путника информационих система, састоји се од путника који путују авионом након што је регистрација је довршена, реалном времену лет путника исте личне податке, попут имена, датуме рођења и други превоз у земљи одредишта миграната спровести сигурност критике, званичници инспекцију на долазак лета, могу управљати за сумњиве путнике или мање популарне објекте да би се спречило нестаљлуци из баријере да преболим.
Апликација је РФИД технологије идентификације на аеродрому, аеродрому инспекцију више практичан и ефикасан, унапређивање ефикасности и погодност за путнике.