Категорија производа

КРЕАТОР (КИНА) ТЕХНИЧКИ ЦО., ЛТД.


Оверсеа продаје Депт.


Контакт : Мс.Yико Леи.


Тел : + 86-755-26710992


Факс : + 86-755-26710105


Мобилни телефон: + 8613798299145 (24Хоурс)


Е-маил адреса:Sales@China-Creator.com


Оффице Адд.:6 / Ф, блок Ц3,Нанљан иПарк,Но.1001 Xуеyуан Роад, Нанљан дистрикта, Схензхен, Гуангдонг провинција, Кина 518072


Фабрика у ДВТ: 5/Ф, 8 зграда Зхонгyунтаи технолошког парка, Тангтоу 1 пута, Тангтоу заједнице, Схиyан улица, округ Баоан, Схензхен, Кина

Дом > Новости > Садржај

РФИД енергије отпада: РФИД читач технологија

Са развојем РФИД читачи, РФИД технологије су више у употреби. Пријављено је да је РФИД технологије апликације је почела у индустрији отпада, технологија је први у земљи.
У животу смеће примио је испоручена процес колима, преко читача и смећу бурад Сханг РФИД електронску ознаку опреме, систем може аутоматски колекцију живот смеће извор и смеће бурад информације и на свакој барела унутар смеће за метар хеавy, постигнути аутоматски рекао тешке и бежични колекцију, и у реалном времену отпремање,, такође могу на целу заједницу све смеће барела рекао тешке података за масовну обраду , отпремим на серверу крај.
У сортирање обради, користећи на "Интернет +" технологије, буилд смеће, санитарни возила, транспорт станице, везе између погони за прераду, читав процес праћење смећа, транспорт и обраду, наставе унапређивање санитарни и прецизно управљање. Комуналне такође може да идентификује да ли смеће за рециклажних материјала, из извора за промоцију рециклаже отпада.
Апликација је РФИД технологије у индустрији отпада, изузетно је убрзала брзину и ефикасност отпада, праве људске животе лакше.