Категорија производа

КРЕАТОР (КИНА) ТЕХНИЧКИ ЦО., ЛТД.


Оверсеа продаје Депт.


Контакт : Мс.Yико Леи.


Тел : + 86-755-26710992


Факс : + 86-755-26710105


Мобилни телефон: + 8613798299145 (24Хоурс)


Е-маил адреса:Sales@China-Creator.com


Оффице Адд.:6 / Ф, блок Ц3,Нанљан иПарк,Но.1001 Xуеyуан Роад, Нанљан дистрикта, Схензхен, Гуангдонг провинција, Кина 518072


Фабрика у ДВТ: 5/Ф, 8 зграда Зхонгyунтаи технолошког парка, Тангтоу 1 пута, Тангтоу заједнице, Схиyан улица, округ Баоан, Схензхен, Кина

Дом > Новости > Садржај

РФИД читача: Лампа мудрости је ефикасна употреба

Помоћу технологије РФИД читач развио "лампу мудрости", уз функцију осветљење, такође може се третирати као електрични гомиле, тестирање окружење, урбане функције као што су WИФИ микро базне станице. Поред тога, РФИД ознаке се учитавају "лампа мудрости", може да се користи као семафоре, знакове на путу, високу функцију развоја.
Једноставно преузимање апликација, ако се деси у неком несвести пут, моћи ћете да помогнем помоћу кључа на дугме "уређај" да админ платформа особље за помоћ, не само да можеш видео позив и платформа особља, укључујући локацију и монитор садржај информације помоћи ће бити послат директно на платформи за управљање брзо спасити. Осим тога, апликација нуди и најближи пост, наплатити и платити путем ПаyПал, препаид картица и другим средствима.
Хуи запали Пољаци, али такође на основу потреба у будућности, даљи товара РФИД електронске ознаке, паркинге, семафоре, знакове на путу, паркинг знакове и чак умрежене модуле као што су ауто информације екрана, са високим степеном функционалне скалабилност.