Категорија производа

КРЕАТОР (КИНА) ТЕХНИЧКИ ЦО., ЛТД.


Оверсеа продаје Депт.


Контакт : Мс.Yико Леи.


Тел : + 86-755-26710992


Факс : + 86-755-26710105


Мобилни телефон: + 8613798299145 (24Хоурс)


Е-маил адреса:Sales@China-Creator.com


Оффице Адд.:6 / Ф, блок Ц3,Нанљан иПарк,Но.1001 Xуеyуан Роад, Нанљан дистрикта, Схензхен, Гуангдонг провинција, Кина 518072


Фабрика у ДВТ: 5/Ф, 8 зграда Зхонгyунтаи технолошког парка, Тангтоу 1 пута, Тангтоу заједнице, Схиyан улица, округ Баоан, Схензхен, Кина

Дом > Новости > Садржај

РФИД читач: Индустрија промет кутија дувана

Дуванска индустрија мора да буде ручно употребљених и губитак људских и склон грешкама. Ако користите читач РФИД технологије за управљање Дуванска индустрија ће бити чак и повољнији.
Дуван логистичког система је најнапреднији у области логистике 80% логистике на паковање пластичних сандука је користио. Пластични сандуци имају очигледним предностима: лаган и лако се носе, сложити, лако за складиштење, лежиште за операцију, учитавању и високе ефикасности; Заштита и против крађе, анти-цигарета променила; инсталирани дим брже, побољшано сортирање брзина; рециклаже и дуг живот, дуготрајну употребу и ниски трошкови. Логистика као Економична алтернатива за картонске кутије и филм пластичне амбалаже, али недостатак у реалном времену праћење контејнера у оптицају, тамо је контејнер сандук је изгубљена, опоравак проблеме ван њихове контроле, што је довело до слаб промет и инвентаре. РФИД означавању кутије, сандуке као основне јединице логистике на идентификацију, прикупљање података за аутоматско. Различите податке набавке и интеграцију апликација, кроз за wиред/wирелесс комуникације, паметан, способан ручних мобилних терминала, отворен идентитет канал машине, аутоматско означавању машина читања и писања уређаји за прикупљање података и отпремање. Потпуна за управљање залихама, аутоматско исправљање за складиштење залиха контејнер, Побољшајте радну ефикасност.
Помоћу РФИД ознаке контејнера, ефикасна контрола за рециклирање контејнера да бисте избегли губитак, информације о дељењу, смањите рада везе, чувању статистике, анализе података, податке који су потребни да пружи управљања, да пружи поуздане податке онима који доносе одлуке.