Категорија производа

КРЕАТОР (КИНА) ТЕХНИЧКИ ЦО., ЛТД.


Оверсеа продаје Депт.


Контакт : Мс.Yико Леи.


Тел : + 86-755-26710992


Факс : + 86-755-26710105


Мобилни телефон: + 8613798299145 (24Хоурс)


Е-маил адреса:Sales@China-Creator.com


Оффице Адд.:6 / Ф, блок Ц3,Нанљан иПарк,Но.1001 Xуеyуан Роад, Нанљан дистрикта, Схензхен, Гуангдонг провинција, Кина 518072


Фабрика у ДВТ: 5/Ф, 8 зграда Зхонгyунтаи технолошког парка, Тангтоу 1 пута, Тангтоу заједнице, Схиyан улица, округ Баоан, Схензхен, Кина

Дом > Новости > Садржај

У САОПШТЕЊУ промена у ТВОРЦА ' дд

Хтели би да вас обавестим да је наша компанија је креатор стекла акције 70% ГРГ банкарство компанија, и ми ћемо спајање са ГРГ банкарство, али без промене ће бити унете у Створитељеву тима, пословне праксе и купца за сервис.

Успостављена 2001. године, као прва компанија која је независно развио читач уграђених картица и картица диспензер ЦРЕАТОР (КИНА) ТЕХНИЧКИ ЦО., ЛТД постаје један од водећих хи-тецх компанија, која је интегрисана Р &амп; Д, производњу и маркетинг плаћање картицама, готовинску уплату и онлине плаћање модул. Сертификован 9001 квалитета система идентитета у 2002, КРЕАТОР постао у Схензхен Хи-тецх Ентерприсе 2003. Поиаствован национални високе технологије Ентерприсе у 2008.

Креатор константно напредује уз подршку и занима ме од клијената и код куће и у иностранству. У пољу индустрије модул плаћања картицом, као и у индустрији исплата готовине, креатор је развио серијама изврстан, иновативних производа, као ЦРТ-630-ЦЗ1 бесконтактних картица читач, ЦРТ-31 високих перформанси моторизоване читач картица, читач картица високих перформанси ЦРТ - 288Ц, и Ц100-Б11 аццептор готовине, који су сви испуњавају међународне и Кина стандарда.

ГРГ банкарство је водећег добављача препознавање валуте и готовине обраде решења у велики потенцијал и брз развој.  Преко 20 година, ГРГ специјализује за развој и производњу Аутоматед Теллер Мацхине(АТМ), Видео Теллер Мацхине(ВТМ), аутоматске паре за колекцију (АФЦ), валуте препознавања и готовини обраде модули опреме и система, је модерне високе технологије који је предузеће које се бави независно истраживање и развој, продаја, производња, сервис.

Са седиштем у Гуангзхоу, ГРГ је добављац бр. 1 АТМ у Кини и топ 5 играч на глобалном тржишту. Свеобухватног решења ГРГ је широко употребљаван у секторима финансија, Телеком, ЦИТ, пруге и малопродаји. Док у марту 2015, ГРГ је производе и рјешења је распрострањена у преко 70 земаља и региона широм света, са више од 170 000 машине, поузданост, сигурност и практичност Прузање преко 10 милиона људи на дневној бази.

Уз све већу потражњу за самоуслужно опрему и у домаћим и страним, на тржишту напредне уграђене картице читача има светлу будућност. Уз помоћ стицање творца, за ГРГ, с једне стране, то може умање трошкове и побољшати профитабилност на основу састанка њихов власник захтеве за модул читач уграђених картица; с друге стране, ГРГ да отворим нову точку добит за постизање одрживог развоја промовисањем решење широм света.

Након преузимања, ГРГ ће одржати са 70% акцијама СТВОРИТЕЉА, а промене ће извршити у Створитељеву тима, пословне праксе и купца за сервис. ГРГ неће штедети напоре да помогне нови КРЕАТОР уз моћан техничку и маркетиншку подршку, глобални лидер у индустрији плаћања картицом &амп; готовину.

Као кинески изреку: платити колико год можете за чак помало услугу које сте примили. Пуно хвала опет за твој стални подржава и помаже, нови креатор ће наставити изводити нам вредности-купци успех, интегритет, иновације и сарадњу. Пустите нас да се ухватите за руке и крене у стварање више будућност.

ЦРЕАТОР (КИНА) ТЕХНИЧКИ ЦО., ЛТД

2015-7-31